Subotić & Jevtić

advokatska kancelarija

ISKUSTVO

STRAST

REZULTATI

Subotić & Jevtić

advokatska kancelarija


ISKUSTVO

STRAST

REZULTATI


Subotic & Jevtic

ONAMA


Advokatska kancelarija Subotić & Jevtić je moderna advokatska kancelarija iz Beograda koja se bavi privrednim pravom i koja je posvećena pružanju klijentima vrhunske pravne usluge, sa detaljnim poznavanjem delatnosti i lokalnog tržišta.

Naši ključni faktori uspeha su izuzetno multidisciplinarno iskustvo, dinamičan pristup klijentima, timski rad i brzo i precizno rešavanje svih zadataka; sve uz veliku strast prema našem poslu.

Iskustvo


Partneri, Milica Subotić i Julijana Jevtić su svoje dugogodišnje znanje i iskustvo stečeno u velikim advokatskim kancelarijama sada ugradile u svoju advokatsku kancelariju. Specijalizovane su svaka u određenim oblastima privrednog prava u kojima su priznate kao najbolji advokati u Srbiji. Ostali članovi kancelarije su takođe specijalizovani i iskusni advokati i potvrđeni dinamični, kreativni i odlični pravni savetnici.

Naš tim zajedno donosi stručnost i iskustvo potrebno za efikasno pružanje usluga klijentima u skladu sa njihovim potrebama. Na osnovu značajnog multidisciplinarnog iskustva, uz ekonomsku podlogu, naši advokati govore jezikom naših klijenata i razumeju njihove potrebe. Za nas, to je osnova visoko-kvalitetnog pravnog savetovanja.

Strast


Reč "strast", objašnjava naš bitan deo. Mi crpimo veliko zadovoljstvo iz našeg posla, koje nas tera da radimo bolje, duže i inventivnije u postizanju ciljeva klijenta.

Rezultati


Nama su, u advokatskoj kancelariji Subotić & Jevtić, najvažniji rezultati, postignuti na efikasan i transparentan način. Za nas, ovo podrazumeva davanje jasnih odgovora na osnovu dubokog razumevanja, detaljne analize i realnih projekcija.

Mi smatramo da je bavljenje pravom umetnost, i mi stvaramo pojedninačne strategije koje obezbeđuju efikasne rezultate. Naše praktično iskustvo bavljenjem pravom je podržavano i aktivnom, dugoročnom saradnjom sa velikim brojem akademskih stručnjaka. Transakcije i slučajevi koji zahtevaju poznavanje stranog prava obavljamo kroz saradnju sa stranim advokatskim kancelarijama.